Een nieuwe vloer voor een kantoorpand

Wij hebben een mooi kantoorpand in het Westfriese Wognum van een nieuwe vloer mogen voorzien. Onze klant koos voor mooie, sterke en duurzame tapijttegels van het merk Nouwens Bogaers op kantoor en een strakke PVC-vloer in de keuken. En daar had hij natuurlijk zijn redenen voor!  

Tapijttegels van Nouwens Bogaers

Tapijt heeft een warme uitstraling en is goed voor de akoestiek én de isolatie.

Snel en vakkundig gelegd

Onze medewerkers zorgen dat de tapijttegels snel en vakkundig worden gelegd, zodat onze klant er jarenlang plezier van heeft!

Op kantoor moet je met een aantal zaken rekening houden als je een nieuwe vloer uitkiest. Als je met veel mensen in één ruimte werkt, is akoestiek bijvoorbeeld een belangrijk aspect. Daarom is gekozen voor tapijttegels. Die zorgen niet alleen voor een goede akoestiek, maar hebben ook een isolerende werking. Normaal gesproken is tapijt wel wat lastig in onderhoud. Je kunt immers niet dweilen, maar deze tapijttegels zijn heel goed en gemakkelijk te onderhouden. 

In de keuken ligt een mooie PVC-vloer, want daar valt natuurlijk weleens iets om. Tapijt is dan een minder goed idee en PVC is uitstekend te reinigen. Daarom is in de keuken voor gemak gekozen. 

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer?   

Wij helpen graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom