Interieuradvies

Eva Botman werkt sinds een paar jaar samen met Erik. Vanuit daar zijn Eva & Erik gestart met adviesdagen en enkele keren per jaar een trendpresentatie bij Luken Wonen voor geïnteresseerden. Tijdens de adviesdagen en trendpresentatie is er ook altijd ruimte voor het bespreken van individuele woonvragen. 

Erik & Eva: inspiratie & advies

De producten en service van Luken dragen voor een groot deel bij aan jouw dagelijkse woonplezier. Of het nu gaat om bedden, vloeren, gordijnen of een kast op maat bij Erik ben je verzekerd van A-merk kwaliteit, goed advies van onze ervaren woonspecialisten en een belangrijk stukje nazorg.

Eva Botman is het gezicht achter Swiep Interieurarchitectuur en adviseert en begeleidt bij (her)inrichting, renovatie, nieuwbouw en de verbouwing van woon- en werkruimten.

Samen zorgen zij voor een fijne combinatie voor een compleet huis! Ze organiseren regelmatig adviesdagen in de showroom waarbij ook ruimte is voor individuele vraagstukken. 

Voor elke wens een gepast advies

Eva stort zich graag op iets nieuws. Momenteel is zij bezig met een Lichtdiploma via de Lighting Design Academy om nog betere lichtplannen te kunnen maken. Voorbeelden van dienstverlening van Swiep (na een vrijblijvend intakegesprek -aan huis- en offerte):

  • kleuradvies (stalen en moodboard)
  • indelingsadvies (plattegrond op maat)
  • lichtplan (plattegrond met elektra en verlichting en concrete voorstellen voor armaturen)
  • compleet Interieurplan (plattegrond, aanzichten, sfeerschetsen, moodboard, stalen en concrete voorstellen voor meubilair)
  • ondersteuning/advies bij verbouwing en/of aanvraag Omgevingsvergunning
  • ontwerp maatwerkmeubilair zoals bijvoorbeeld inbouwkasten of een maatwerkkeuken

Swiep interieurarchitectuur

Eva is het gezicht achter Swiep Interieurarchitectuur, gevestigd in Wijdenes. Swiep is opgericht in 2007. Voordat Eva met Swiep begon heeft zij jarenlang gewerkt als organisatieadviseur. In haar vrije tijd verbouwde ze haar eigen huis en maakte meubels naar eigen ontwerp. Een van haar eerste projecten was een schatkist voor een neefje, op basis van een door hem zelf getekend ontwerp. Daarna volgden meer opdrachten met kindertekeningen als inspiratie. Swiep ontwierp en vervaardigde aanvankelijk vooral meubels en interieurs voor kinderen. Tijdens en na de opleiding Interieurarchitectuur aan de Kunstacademie in Rotterdam, werden dat steeds meer complete interieurs en verbouwingen van woningen en kantoren.

Het portfolio van Eva bestaat uit hele diverse projecten, van kleuradviezen (voor binnen en buiten) tot en met grote renovaties. De projecten van Swiep komen tot stand in nauwe samenwerking met de opdrachtgever en met de uitvoerende partijen zoals Luken Wonen, aannemers en interieurbouwers.

Interieuradvies of lichtplan?

Heb jij behoefte aan interieuradvies of wil je graag ondersteuning bij het lichtplan van je woning? Neem dan contact op met Eva!

Ga naar de website van Eva

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom