Bedden en matrassen

Een goed bed biedt ondersteuning en zorgt ervoor dat je elke ochtend goed uitgerust opstaat. Een slecht matras kan zorgen voor lichamelijke klachten, terwijl een goed matras er juist voor zorgt dat het lichaam op de juiste plaatsen ondersteund wordt. Kortom, een goed bed draagt bij aan een goede gezondheid. Luken werkt onder andere samen met Recor Bedding. Op maat gemaakte bedbodems en matrassen, precies afgestemd op uw lichaam en slaaphouding. Meer weten? Kom langs in onze winkel, wij laten u onze producten graag zien.

De voordelen van Reccor Bedding:

Elk lichaam is anders gebouwd en heeft andere ondersteuning nodig en daarom zorgt Reccor Bedding voor gepersonaliseerd slaapcomfort. Het bed wordt volledig aangepast aan jouw lichaamsvorm, zodat je ruggengraat tijdens het slapen z’n natuurlijke houding aanneemt. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, matrassen en bodems zodat je een bed kunt samenstellen die volledig aansluit bij jouw lichaamsvorm en wensen. 

Jouw bed en matras op maat:

De Reccor Bedding biedt vier verschillende collecties bedden aan met elk zijn eigen kenmerken en voordelen:

 • AURA collection: INSPIRED BY NATURE

  Met AURA kies je voor matrassen die gemaakt zijn met zoveel mogelijk duurzame, natuurlijke, gerecycleerde en recycleerbare materialen. De bedden hebben een uitgesproken design en interessante functies.

 • MYBED collection: UW VORM IS ONZE NORM

  MET MYBED kies je voor slaapcomfort van het hoogste niveau. Dit innovatieve slaapsysteem wordt volledig aangepast aan uw lichaamsvorm aan de hand van een geavanceerde matras en een interactieve lattenbodem

 • ESSENTIALS collection: DE ESSENTIE VAN SLAPEN

  Met ESSENTIALS kies je voor eenvoud en kwaliteit. Vier matrassen die elk een specifieke slaapbehoefte invullen en vier stijlvolle boxsprings.

 • PRIMO collection: BELGISCH EN BETAALBAAR SLAAPCOMFORT

  Met PRIMO kies je voor budgetvriendelijke matrassen, boxsprings en lattenbodems van Belgische makelij.

Interesse in een bed of matras op maat?

Kom langs in de showroom

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een bed of matras op maat? Wij geven je graag een persoonlijk advies! Kom vooral langs in onze showroom! Wij vertellen je graag alles over onze producten en mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag of wil je een offerte ontvangen? Bel ons, mail ons of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag! 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom