Welkom bij Luken

Waar je ook voor kiest, je bent verzekerd van de beste kwaliteit en een oplossing op maat. Laat je ontzorgen en adviseren door onze ervaren woonspecialisten en maak van je huis een thuis.

Onze service reikt verder dan onze winkel

Wij genieten van ons werk. Want onze producten dragen voor een flink deel bij aan jouw dagelijks woonplezier. En daar doen we het voor! Natuurlijk adviseren we je totdat je geen stofstaaltje meer kunt zien, maar de keuze maak je uiteindelijk zelf. Wat je ook kiest, je bent verzekerd van A-merk kwaliteit, goed advies van onze ervaren woonspecialisten en een belangrijk stukje nazorg. Alles om ervoor te zorgen dat jij blij thuiskomt. Elke dag weer.

Als het even kan springen we op de fiets en komen we bij je langs. Want onze service reikt verder dan onze winkel en zelfs het beste advies wordt nog beter als wij een goed beeld hebben van jouw woning. Inkoop, advies en verkoop, wij doen het allemaal zelf. Daarom kunnen wij je breed en volledig adviseren, ongeacht jouw woonbudget.

We zien je graag in onze winkel. Of zoals de Westfriezen het graag zeggen: laten we snel een koppie doen!

Erik Luken

   

"Ze leveren vakwerk!"

"Ik had een oude inbouwkast met vier kleine schuifdeurtjes die slecht schoven, nu is mijn kast groter geworden en voorzien van een mooi kastinterieur waar twee keer zoveel kleding in kan en veel overzichtelijker is geworden. Erik Luken heeft drie prachtige deuren geplaatst die heel mooi passen in mijn slaapkamer. Binnenkort komt Erik ook nog shutters voor de ramen plaatsen. De vloer in mijn slaapkamer loopt zeker 4 cm af doordat het een huis uit 1905 is, Erik kwam op de dag van montage met een lat binnen die de deuren exact waterpas maakte. De deuren sluiten met soft-close en dat is werkelijk fantastisch. Mijn complimenten voor Erik en collega’s, ze leveren vakwerk!"

V. Castenmiller

 

Onze werkwijze

Samen realiseren wij jouw woonwensen. Onze specialisten adviseren jou breed en volledig zodat jouw wensen werkelijkheid worden. 

Bezoek onze showroom / wensen in kaart brengen

Wij nodigen je graag uit in onze showroom om de wensen en ideeën samen te inventariseren onder het genot van een kopje koffie. Samen kijken we rond in onze woonwinkel voor een goede indruk van de mogelijkheden. Onze adviseur staat graag voor je klaar met een gedegen advies en bespreekt alle mogelijkheden en vragen door.

Offerte opstellen

Op basis van alle wensen die in kaart zijn gebracht stellen wij een passende offerte op. Eventueel bespreken we de offerte na in onze woonwinkel of komen wij langs om de ruimte op te meten. Na akkoord op de offerte vertalen wij de wensen naar een product op maat.

Product gereed maken

Vervolgens zorgen wij ervoor dat het product gereed gemaakt wordt en voldoet aan alle besproken wensen, zodat je er zo snel mogelijk van kunt genieten.

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom