Duette shades

Het is niet zo gek dat wij ontzettend veel Duettes van Luxaflex verkopen. Geen enkele raamdecoratie is zo veelzijdig. In onze showroom hebben wij veel aandacht besteed aan Duettes van Luxaflex. Wij laten u met plezier alle mogelijkheden zien!

De voordelen van Duette shades

Isolerend

Veel plaatsingsmogelijkheden: zonder boren of speciale raamvormen

Verkrijgbaar in diverse transparanties

Keuze uit vele trendy stoffen en patronen

Top Down / Bottom Up verkrijgbaar

Zacht gefilterd daglicht

Montage zonder boren mogelijk

Wat is het verschil tussen Plissé en Duette shades?

De Plissé en Duette shades lijken in eerste opzicht erg op elkaar, maar ze hebben wel degelijk verschillen die aansluiten bij verschillende woonwensen. Het grootste verschil zit in de stof. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich vervolgens als een harmonica opvouwt wanneer deze wordt opgetrokken. Een Duette daarentegen bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Hierdoor is een Duette ook isolerender. 

Interesse in Duette shades?

Kom langs in de showroom

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van Duette shades in jouw woning? Wij geven je graag een persoonlijk advies! Kom vooral langs in onze showroom! Wij vertellen je graag alles over onze producten en mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag of wil je een offerte ontvangen? Bel ons, mail ons of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag! 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

Ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom