Slimme raamdecoratie

Met slimme raamdecoratie kun je jouw gordijnen en jaloezieën eenvoudig bedienen met de app, één druk op de knop of met je stem. Laat je verrassen door de vele voordelen, zoals energie-efficiëntie, gemak, en de mogelijkheid om de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid. Benieuwd hoe deze moderne oplossingen jouw dagelijkse routine kunnen verbeteren?

De voordelen van slimme raamdecoratie

✔ Bedien eenvoudig op afstand je raamdecoratie

✔ Laat je raamdecoratie op vaste tijden sluiten of openen

✔ Optimale regeling van de temperatuur

✔ Verbeter de energie-efficiëntie in je huis

 

Powerview

PowerView® Automation is een slim bedieningssysteem waarmee je Luxaflex raamdecoratie bedient via een afstandsbediening, met de PowerView® app of met je stem. Je kunt de producten individueel bedienen of allemaal tegelijk.

De elektrische raamdecoratie wordt op maat gemaakt en past zich door PowerView® automatisch aan jouw wensen, zodat op ieder moment van de dag, in elke ruimte, dé perfecte sfeer wordt gecreëerd.

Bespaar op energiekosten

Je kunt PowerView® ook koppelen aan je slimme thermostaat! Zo kun je instellen dat als de thermostaat een bepaalde temperatuur heeft bereikt, de verwarming of airco uitgaat en de slimme gordijnen omlaag bewegen. 

Interesse in slimme raamdecoratie?

Kom langs in de showroom

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van slimme raambekleding in jouw woning? Wij geven je graag een persoonlijk advies! Kom vooral langs in onze showroom! Wij vertellen je graag alles over onze producten en mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag of wil je een offerte ontvangen? Bel ons, mail ons of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag! 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom