Inbetween gordijnen

Ontdek de perfecte balans tussen privacy en natuurlijk licht met Inbetween gordijnen. Ze vormen een prachtige aanvulling op elk interieur, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die op zoek is naar iets tussen lichtdoorlatende vitrage en zwaardere gordijnen in. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden in onze showroom. 

De voordelen van inbetween gordijnen

✔ Creëert een prachtige lichtinval

✔ Privacy doordat je wel naar buiten kunt kijken maar niet naar binnen

✔ Verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en designs

✔ Kies er een moderne rails bij

✔ Ook op afstand bedienbaar met je telefoon!

 

Wat is het verschil tussen vitrage en inbetween gordijnen?

Inbetween gordijnen zorgen voor privacy én licht. Bij inbetween gordijnen kun je vaak wel naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij jou naar binnen kijken. In vergelijking met vitrage is een inbetween gordijn wat dikker en dichter, maar het is weer veel soepeler en lichter qua stof, dan een overgordijn.

Interesse in Inbetween gordijnen?

Kom langs in de showroom

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van Inbetween gordijnen in jouw woning? Wij geven je graag een persoonlijk advies! Kom vooral langs in onze showroom! Wij vertellen je graag alles over onze producten en mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag of wil je een offerte ontvangen? Bel ons, mail ons of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag! 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom