Elektrische gordijnrails

Steeds meer in ons leven kan automatisch, zo ook het openen van je gordijnen! Met een druk op de knop openen en sluiten je gordijnen met elektrische gordijnrails. Het is een superhandige toevoeging aan je huis die zorgt voor meer gemak en luxe. Ontdek hoe deze slimme technologie je leven makkelijker maakt en je huis nog slimmer!

Elektronische gordijnrails van Interstil

Stap binnen in de innovatieve wereld van Interstil. Laat je verrassen door de moeiteloze elegantie en veelzijdigheid die onze baanbrekende railroedes bieden. Onze elektronische railroedes zijn hier het perfecte bewijs van. Ga voor gemak en kies voor geautomatiseerde gordijnen die naadloos passen bij jouw levensstijl. En dat is nog niet alles, het geeft ook een stuk veiligheid. Jouw gordijnen bedien je gemakkelijk op afstand via de smartphone of tablet en stel in welke gordijnen op welk tijdstip open -of dichtgaan. Dit kan per dag variëren, zodat het altijd lijkt of er iemand thuis is.

De voordelen van Elektrische gordijnrails

  1. Gemak: Met een simpele druk op de knop of via een app openen en sluiten je gordijnen, zonder dat je ervoor uit je stoel hoeft te komen.

  2. Automatisering: Programmeer je gordijnen om op specifieke tijden te openen of sluiten, wat handig is voor privacy of energiebesparing.

  3. Toegankelijkheid: Vooral handig voor mensen met mobiliteitsproblemen of wanneer het raam in een onbereikbaar hoekje van je huis zit. 

  4. Smart Home Integratie: Elektrische gordijnrails kunnen worden geïntegreerd met smart home-systemen, waardoor je ze kunt bedienen met spraakopdrachten of via je smartphone, waardoor je huis nog slimmer wordt.

  5. Energiebesparing: Door op specifieke tijden de gordijnen te sluiten, kun je de warmte binnenhouden in de winter en de hitte buiten houden in de zomer, waardoor je energiekosten kunt verlagen.

  6. Veiligheid en privacy: Ze zorgen voor een extra laag privacy en veiligheid, vooral wanneer je niet thuis bent, omdat het lijkt alsof er iemand aanwezig is als de gordijnen op bepaalde tijden automatisch bewegen.

Interesse in Elektrische Gordijnrails?

Kom langs in de showroom

Wil je graag meer weten over de Elektrische Gordijnrails? Wij geven je graag een persoonlijk advies! Kom vooral langs in onze showroom! Wij vertellen je graag alles over onze producten en mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag of wil je een offerte ontvangen? Bel ons, mail ons of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag! 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom