Plissé shades

Plissé shades van Luxaflex zijn heel veelzijdig. Het aanbod vormen, formaten, kleuren en combinaties is ontzettend groot. Je hebt controle over de lichtinval, maar het product heeft ook goede isolerende eigenschappen. 

De voordelen van Plissé shades:

Veel mogelijkheden qua kleur, transparantie en coating

Controle over licht en privacy

Ook geschikt voor serres, dakramen en andere raamvormen

Beschikbaar met Top Down / Bottom Up

Mogelijkheid tot montage zonder boren

Wat is het verschil tussen Plissé en Duette shades?

De Plissé en Duette shades lijken in eerste opzicht erg op elkaar, maar ze hebben wel degelijk verschillen die aansluiten bij verschillende woonwensen. Het grootste verschil zit in de stof. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich vervolgens als een harmonica opvouwt wanneer deze wordt opgetrokken. Een Duette daarentegen bestaat uit twee geplisseerde stoffen, waardoor de koorden niet of nauwelijks zichtbaar zijn. Hierdoor is een Duette ook isolerender. 

Zijn Plissé shades ook geschikt voor de badkamer?

Wij kunnen je Plissé shades voorzien van een bepaalde coating. Plissé shades met deze coating zijn antistatisch en vocht- en vuilafstotend. Hierdoor hebben Plissé shades het voordeel dat de stof gemakkelijk kan worden gereinigd met een vochtige doek. Door te kiezen voor een top down & bottom up uitvoering kun je de shade zo instellen dat je de gewenste lichtinval bereikt, maar toch voldoende privacy hebt. Dit maakt Plissé Shades zeer geschikt voor de keuken of badkamer. 

Interesse in Plissé shades?

Kom langs in de showroom

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van Plissé shades in jouw woning? Wij geven je graag een persoonlijk advies! Kom vooral langs in onze showroom! Wij vertellen je graag alles over onze producten en mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag of wil je een offerte ontvangen? Bel ons, mail ons of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag! 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

Ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom