Raambekleding voor de familie Derking

"Erik heeft echt de tijd voor ons genomen. Hij is proactief, komt met ideeën en is erg behulpzaam. Hij heeft veel productkennis in huis en heeft ons dus echt kunnen helpen bij onze keuze. De informatie is duidelijk, je weet meteen waar je aan toe bent."

"Wij zochten raambekleding voor de keuken, de overloop, de badkamer en de slaapkamers. Uiteindelijk hebben we alles bij Luken gekocht. Erik heeft echt de tijd voor ons genomen. Hij is proactief, komt met ideeën en is erg behulpzaam. Hij heeft veel productkennis in huis en heeft ons dus echt kunnen helpen bij onze keuze. De informatie is duidelijk, je weet meteen waar je aan toe bent.

Wij hebben gekozen voor houten jaloezieën in de keuken, op de overloop en in de badkamer. Op de slaapkamers zijn Interstil roedes geplaatst met mooie overgordijnen. Alles is van uitstekende kwaliteit, wij zijn er erg blij mee.

De kracht van Luken zit echt in de persoonlijke benadering en het uitgebreide, deskundige advies. Het assortiment is groot, wij hebben met name de vloeren en de raambekleding bekeken. Het grote assortiment in combinatie met de goede service, levering en duidelijke uitleg maakt deze zaak een aanrader." 

- Sonja 

Slaapkamers

Op de slaapkamers is gekozen voor Interstil roedes met hoogwaardige overgordijnen. 

(Deze foto laat een impressie zien, de foto is niet bij de klant thuis gemaakt.)

Keuken, overloop en badkamer

In de keuken, op de overloop en in de badkamer is gekozen voor houten jaloezieën. Dit ziet er niet alleen  strak en warm uit, maar is ook gemakkelijk schoon te houden. 

(De op de afbeelding getoonde jaloezieën geven een impressie, deze foto is niet bij de klant gemaakt)

"De kracht van Luken zit in de persoonlijke benadering en het uitgebreide, deskundige advies."

- Sonja

Ben je ook op zoek naar raambekleding?

Wij helpen graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom