PVC vloer en gordijnen voor een oud huis uit 1900

"De service van Erik ervaar ik echt als heel prettig! Los van het feit dat hij een vriend van ons is, vind ik de combinatie samen met zijn collega(s) erg fijn. We bespreken alle punten die zij nog extra tegen komen en doen niks zonder overleg. Tegelijkertijd staan ze ook open voor verandering en mag ik zelf mijn wensen inbrengen zodra ik het er niet mee eens ben."

Joska Welboren 

''What you see is what you get'' 

"Wij zochten raambekleding en een nieuwe vloer voor de bovenverdieping in ons huis. Uiteindelijk is ons oog gevallen voor een pvc click vloer van Moduleo type lay red. Luken heeft de vloer geïnstalleerd over een oude houten vloer. Het voordeel van deze vloer is dat er geen ondervloer benodigd is, deze is geïntegreerd in de vloer zelf. Alles is van uitstekende kwaliteit en daar zijn wij er blij mee.

Wij hebben een heel hoog huis met een hele hoge hal waar af en toe veel tocht doorheen komt. De gordijnen dienen nu gelijk voor meerdere functies. Het geeft niet alleen meer sfeer en warmte, maar houdt ook de kou of juist de warmte van buiten tegen.

Erik heeft echt de tijd voor ons genomen en wij komen zeker snel weer bij hem terug. Doordat Erik echt de tijd voor ons neemt, gaan we vaak eerst heen voor alleen advies en komen daarna weer terug. Je voelt namelijk geen druk dat je direct moet kopen. En je kan blijven veranderen, alles is goed.

De kracht van Luken zit in de openheid en prettige manier van omgang met mensen. Ze luisteren oprecht naar je wensen en geven daarin ook gepast advies. Het is dan wel een bedrijf met geen 1000 verschillende producten, maar wat hij in huis heeft, is kwalitatief echt goed. Dit is dan ook wat Erik uitstraalt: vertrouwen in zijn producten. Je krijgt echt het gevoel dat het eigen kwaliteit is en alles wat hij zegt de waarheid is. Op dat advies ga ik graag mee."

Sfeervolle raambekleding van topkwaliteit

De gordijnen dienen nu voor meerdere functies: sfeer, warmte en houdt ook de kou of juist de warmte van buiten tegen.

Wil je weten wat het best past bij jouw huis?   

Kijk dan op onze site of neem wat foto's mee en kom langs bij Luken!

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom