Nieuwe matrassen van Mybed voor een fijne nachtrust

Je realiseert het waarschijnlijk niet altijd, maar we brengen gemiddeld één derde deel van ons leven door in bed. Goed en voldoende slapen is belangrijk voor ons lichaam. Om te kunnen ontspannen en tot rust te komen is de juiste ondersteuning van je lichaam van groot belang. Daardoor kun je overdag beter functioneren. 

Gijsbert en Jolanta hebben gekozen voor het Mybed matras van Recor Bedding. 'Wij slapen intussen een aantal weken op de nieuwe matrassen, waarbij wij zelf het gevoel krijgen niet meer uit bed te willen stappen. Perfect! De geweldige matrassen liggen heerlijk waardoor wij fantastisch slapen. Ook het uit bed stappen,vanwege de hoogte, erg gemakkelijk. Wij willen Erik en Ko graag bedanken voor alle uitgevoerde werkzaamheden en leveringen. Perfect!'

Gijsbert von Wardenburg & Jolanta Szczanowicz

''Wij slapen nu een paar weken op de nieuwe matrassen, waarbij wij het gevoel krijgen niet meer uit bed te willen stappen. Perfect!''

Mybed speelt in op ieder lichaamstype. De comfort zones van een Mybed matras zijn bepaald op basis van jouw lichaamsbouw: type X, H, V en A. Wij kijken naar de vorm van het lichaam van de klant en welk type matras daar het beste bij past.

Afdekking: 2 soorten 

Nadat de keuze voor het matras is gemaakt, heb je de keuze uit 2 soorten afdekking: Talallay en Celflex. Een Talallay latex dient voor een heerlijke soepele zachte afdekking. De Celflex dient voor de mensen die van iets steviger houden. Daaromheen zit een damast met satijnfeeling gevuld met wol en wildzijde voor het optimale slaapklimaat.

Wil je ook lekker slapen?  

Laat je dan adviseren welk type matras het best bij jou past. Kom langs in onze winkel voor persoonlijke advies of alvast telefonisch of per mail contact met ons op! 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom