Maatwerk inloopkast voor de familie Bruins

Wat andere bouwers niet konden leveren, lukte Luken wel.

"Wij hebben het internet afgestruind naar de juiste inloopkast op maat, maar geen van de leveranciers kon onze wens in hun programma's verwerken. Luken heeft hierin meegedacht en was in staat om de kast precies passend te leveren voor een prijs die kon concurreren met de internetprijzen." 

Maatwerkkasten

Voor de Familie Bruins is een bijzonder maatwerk inloopkast ontworpen en gebouwd.

De afbeelding op de foto is een voorbeeld van een maatwerk kast, maar is niet de kast die bij de familie is geplaatst. De foto dient als voorbeeld. 

"De service van Luken begon al in de winkel. Er werd uitgebreid de tijd genomen om de mogelijkheden te bespreken. Dat ze hierin ver gaan hebben ze bewezen met meerdere huisbezoeken om tot het juiste ontwerp van de inloopkast te komen. Wij hebben voordat we bij Luken terecht kwamen lang op internet gezocht naar de juiste inloopkast op maat, omdat er een heel aparte vorm nodig was. Geen van de leveranciers kon dit in hun programma's verwerken. Luken heeft hierin meegedacht en was in staat om de kast precies passend te leveren voor een prijs die kon concurreren met de internetprijzen. 

De kwaliteit gaat verder dan alleen de producten. Het eindresultaat is een samenspel tussen de producteigenschappen en het vakmanschap van de medewerkers. Het oog voor detail en maatvoering, de zorg voor de materialen, maar ook het feit dat alles na afloop weer netjes opgeruimd wordt achtergelaten. 

De medewerkers van Luken zijn nuchter en vriendelijk. Wij waardeerden vooral het meedenken in oplossingen en zouden onze vrienden en familie dus zeker aanraden om bij Luken langs te gaan als zij iets nodig hebben." 

- Familie Bruins

Ben je ook op zoek naar een kast op maat?   

Wij helpen graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom