Kasten en nieuwe vloer voor Arthur Coffeng

Twee maatwerk schuifwandsystemen en een strakke PVC vloer

"Luken is duidelijk en komt de gemaakte afspraken na. Zoals het hoort dus eigenlijk. Wij zijn blij met onze aanschaf en raden onze vrienden zeker aan om eens bij Luken te gaan kijken!"

PVC vloer

PVC vloeren zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Ze hebben een warme uitstraling maar zijn goed schoon te houden en absoluut geschikt voor intensief gebruik. 

Deze foto is niet bij de klant gemaakt maar geeft wel een indruk van de PVC vloer. 

Kasten

Op maat gemaakte schuifwandkasten passen goed bij de industriële trend die je tegenwoordig vaak tegenkomt bij woninginrichting. 

De foto is niet bij de klant gemaakt, maar geeft een indruk van de mogelijkheden met schuifwandkasten.

"Luken levert de service die je als klant mag verwachten, maar die je lang niet overal meer krijgt. Wij waren met één van de geleverde maatwerk deuren niet helemaal tevreden omdat de maat niet helemaal goed was. Dat is door Erik snel en heel goed opgelost. Hij maakt er geen probleem van, hij wil vooral dat je als klant blij bent met je aanschaf. Ook de kwaliteit van de producten is super. Wij zijn nog steeds erg blij met onze aankopen en zouden meteen naar Luken gaan als wij iets nodig hebben.


Wat ons vooral is opgevallen is dat Luken afspraken nakomt en altijd duidelijk is, zoals het hoort dus eigenlijk. Offertes, levering, het gaat allemaal snel. Ook als er nog vragen zijn wordt er goed en inhoudelijk gereageerd. De kennis om een goed advies te geven is zeker aanwezig.


Je kunt er bij Luken op vertrouwen dat het in orde komt. Ze verkopen kwaliteit en zijn heel behulpzaam. Wij raden onze vrienden en familie zeker aan om eens in de showroom te gaan kijken!"

- Arthur Coffeng

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom