Jaloezieën, schuifkastsysteem en een elektrische boxpring

Bij Luken ben je aan het juiste adres voor prachtige raambekleding, waaronder horizontale jaloezieën. En wat denk je van een mooie, strakke driedeurs schuifkast? Om het helemaal af te maken bieden wij ook elektrische boxsprings.

Horizontale jaloezieën en inbetween gordijnen

Bij onze klant hebben wij prachtige horizontale aluminium jaloezieën geplaatst, gecombineerd met mooie inbetween gordijnen van Artex.

Voor een optimale lichtregeling in huis zijn horizontale aluminium jaloezieën ideaal. Deze elegante raambekleding geeft jouw raampartij een geheel nieuwe look. Een bijkomend voordeel is dat je van meer privacy geniet. En met mooie inbetween gordijnen van Artex over je prachtige jaloezieën heen maak je jouw huiskamer helemaal af!

Schuifkastsysteem

Een ruimte zo efficiënt mogelijk indelen is altijd een uitdaging. Naast opbergruimte is het ook vaak de wens om de kasten zo mooi mogelijk te maken en perfect te laten passen in de kamer.

Voor onze klant hebben wij een standaard maat driedeurs schuifkast systeem van Wiemann geplaatst. Prachtige deuren, met een mooi en strak design. Wat een goede keuze!

Elektrische boxpring

Wist je dat je ongeveer 1/3 van je leven slaapt? Een goede nachtrust is cruciaal voor een goede gezondheid. Vaak wordt de waarde van een bed, matras of bedbodem ook onderschat, waardoor mensen in veel gevallen klachten ervaren.

Luken heeft een ruim assortiment aan boxsprings met een goede kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. Ook onze klant is bewust van het belang van een goede nacht! Wij zijn weer op pad gegaan en hebben de slaapkamer voorzien van een fijne elektrische boxpring van HML.

Ook interesse in A-merk wooninrichting?

Kom langs in de showroom

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden in jouw woning? Wij geven je graag een persoonlijk advies! Kom vooral langs in onze showroom! Wij vertellen je graag alles over onze producten en mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heb je een specifieke vraag of wil je een offerte ontvangen? Bel ons, mail ons of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag! 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom