Gordijnen en Luxaflex voor de familie Hubert

"Wij waren op zoek naar raambekleding voor onze erker en schuifpui. Wij kennen de vader van Erik en Erik zelf persoonlijk, maar ook zagen wij vaak advertenties van Luken voorbijkomen. Daarom was het voor ons een logische keuze om onze raambekleding voor de erker en de schuifpui bij Luken te kopen. Erik heeft echt de tijd voor ons genomen. Hij denkt goed mee over oplossingen, hij heeft veel kennis over de producten en werkt vlug maar zorgvuldig."

"In onze erker zijn er Luxaflex duettes geplaatst, hierbij is gebruik gemaakt van een true-fit systeem. Voor onze schuifpui zijn er gordijnen geplaatst met een elektrische rails. Er was een klein probleem waardoor deze rails niet helemaal goed werkte. Toen wij dit hebben gemeld werd er direct actie ondernomen en heeft Erik dit meteen voor ons opgelost. De raambekleding werkt nu zoals het hoort te werken en wij zijn nog steeds erg tevreden.

De service van Luken is ons zo goed bevallen dat wij van plan zijn om nog een keer raambekleding bij Luken aan te schaffen. We zijn namelijk nog op zoek naar raambekleding voor in de slaapkamer en ook deze willen we bij Erik gaan kopen.

Het fijne van Luken is dat er vakkundig wordt gewerkt. Alle informatie is duidelijk en afspraken worden nagekomen. Wij zijn erg blij met onze raambekleding en wij raden onze vrienden zeker aan om eens te gaan kijken bij Luken. Wij komen in ieder geval nog een keer terug!"

Luxaflex duettes

In de erker zijn Luxaflex duettes geplaatst met het truefit-systeem. 

Gordijnen op elektrische rail

Voor de schuifpui zijn hoogwaardige gordijnen opgehangen.

"Erik heeft heel veel kennis van de producten en werkt vlug en zorgvuldig!"

Marian en Hans Hubert

Wil je weten wat het best past bij jouw huis?   

Kijk dan op onze site of neem wat foto's mee en kom langs bij Luken!

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom