Vinyl met een ondervloer biedt uitstekende geluiddemping

De dochter van de familie Schilder heeft regelmatig nachtdienst. Als zij thuiskomt, wil ze graag rustig kunnen slapen. Daarom adviseerde Luken vinyl met een ondervloer. Dat biedt een uitstekende geluiddemping en is dus uitermate geschikt voor mensen die overdag moeten slapen. 

De vinylvloer van Forbo

Op deze foto is de bovenverdieping van de familie Schilder goed te zien. Vinyl is gemakkelijk te onderhouden en blijft lang mooi. 

Geluidsoverlast reduceren

Wie geluidsoverlast wil reduceren, moet goed nadenken over de keuze voor een vloer. Laminaat is niet geschikt en tapijt zou wel werken, maar is niet zo onderhoudsvrij. Laminaat wordt ook een vrij dikke vloer wanneer het wordt gecombineerd met een geluiddempende onderlaag.

De familie Schilder heeft na overleg met Erik Luken dus gekozen voor een mooie vinylvloer met een geluiddempende onderlaag van het merk Forbo - Novilon. Forbo levert vloeren van hoge kwaliteit, die behoorlijk slijtvast zijn. De vloer blijft lang mooi en is gemakkelijk schoon te houden. De dochter van de familie Schilder kan vanaf nu weer lekker doorslapen! 

"Onze dochter heeft nachtdiensten, dus als ze thuiskomt heeft ze rust nodig. Erik Luken heeft ons aan de ideale vloer geholpen! Strak gelegd en een stuk minder gehorig dan de vorige vloer."

Familie Schilder 

Ben je ook op zoek naar een geluiddempende vloer?   

Wij helpen graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom