De warmte blijft buiten met de zonwering van Pirisol

Het wordt steeds warmer in Nederland en we hebben steeds vaker te maken met tropische zomers. Heerlijk die warmte, maar daardoor kan het lastig zijn om het binnenshuis koel te houden. Hoe zorg je er dan voor dat je de warmte zoveel mogelijk buiten houdt? Met goede zonwering! 

Goede zonwering zorgt er voor dat de warmte van de zon zoveel mogelijk buiten blijft, wat het in huis lekker fris maakt! Maar niet alleen de warmte buiten houden is een voordeel van zonwering, ook heb je meer privacy. En niet geheel onbelangrijk: je kunt heerlijk beschut in jouw tuin zitten en de zonwering heeft een prachtige uitstraling.

Wij zijn op pad gegaan om prachtige buitenzonwering aan de gevel te plaatsen voor onze klant. De zeer hoogwaardige zonweringen is van zonweringspecialist Pirisol en is elektrisch te bedienen met een bedieningsknop. Zo is de zonwering van alle gemakken voorzien!

Bestel zonwering op tijd 

Heb je interesse in buitenzonwering voor jouw huis of pand? Bestel jouw zonwering dan op tijd. Door het mooie weer en de situatie rondom corona kan het zo zijn dat de levertijden iets afwijken, waardoor er niet gegarandeerd kan worden dat de zonwering geplaatst is vóór de zomer. Schaf jouw zonwering aan in de winter en geniet in de zomer optimaal van buitenzonwering!

Wil jij weten welke zonwering het beste bij jouw huis past? Luken geeft jou graag advies! Kom gerust langs in onze winkel. De koffie staat altijd klaar!

Interesse in buitenzonwering?

Wil jij weten welke zonwering het beste bij jouw huis past? Luken geeft jou graag advies! Kom gerust langs in onze winkel. De koffie staat altijd klaar!

Heb je een specifieke vraag of wil je een offerte ontvangen? Bel ons, mail ons of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag! 

Telefoon symbool knop 0229 - 575 117

Zwarte rug gesloten envelop vorm info@luken.nl

ga naar contactformulier

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom