Wat is een goed matras?

Technisch slapen

Technisch slapen? Klinkt ingewikkeld. Gelukkig hoef je daar zelf niets voor te doen. De term ‘technisch’ heeft alleen betrekking op de kwaliteit en opbouw van het matras en de lattenbodem. Als wij praten over technisch slapen, dan hebben we het dus over de techniek die is gebruikt om ervoor te zorgen dat onze klanten van een comfortabele nachtrust genieten.

 

Wanneer praten we over technisch slapen?

Sommige mensen hebben lichamelijke klachten. Rugpijn, nekpijn of last van de schouders. Jonge mensen hebben er vaak nog niet zo’n last van maar naarmate we ouder worden is de kans dat we pijnklachten ontwikkelen meer aanwezig. Soms worden klachten veroorzaakt door een slechte slaaphouding. Maar hoe de klachten ook ontstaan zijn, vaak biedt het juiste matras verlichting. En daar komt ‘technisch slapen’ om de hoek kijken. Hoe lang ben je? Wat weeg je? Slaap je vaak op je zij, of juist op de buik of rug? Welk hoofdkussen gebruik je? Al deze factoren zijn van belang bij de keuze voor het juiste bed en matras.

 

Recor Bedding

Luken levert onder andere de producten van Recor Bedding. Hun matrassen en bedbodems zijn op veel verschillende manieren opgebouwd en welke combinatie voor u het meest geschikt is hangt af van een aantal factoren. Onze samenwerking met Recor Bedding bestaat al lange tijd en de reacties van onze klanten zijn louter positief. Naast technologie en innovatie, besteedt Recor ook veel aandacht aan het design.

 

De Avvio collectie

Een collectie van Recor Bedding die wij graag even in de spotlight zetten is Avvio. Een compleet slaapsysteem, waarbij de zone-matrassen opgebouwd zijn uit Recor Hypercoil pocketveren. Daar omheen zijn comfortabele materialen zoals Cellflex of Latex gebruikt. De geweldige prestaties van deze Avvio-matrassen worden ondersteund door speciale bedbodems die bestaan uit buigzame veerlatten in stabiele frames. Elk bed wordt op maat samengesteld.

Overweeg je een bed aan te schaffen van uitstekende kwaliteit, waar je lange tijd mee vooruit kunt en dat jou op de juiste plaatsen ondersteunt? Kom dan eens langs bij Luken in Nibbixwoud en laat je informeren over de producten van Recor Bedding.

Technisch slapen

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.