05-07-2023

Luken Wonen en Slapen bestaat 25 jaar

Luken Wonen en Slapen in Nibbixwoud werd in 1998 opgericht door Jos en Marja Luken. 9 jaar geleden gingen beide met welverdiend pensioen en nam Erik Luken het stokje op geheel eigen wijze over. Erik: “Met veel trots heb ik Luken wonen en Slapen overgenomen van mijn ouders. Met vallen en opstaan heb ik mijn eigen draai gegeven aan het ondernemerschap en aan ons mooie familiebedrijf.”

Jubileum

Inmiddels is Luken Wonen en Slapen al 25 jaar een gevestigde naam in de regio West-Friesland. Erik: ”Ik ben enorm trots op het topteam waar ik mee mag werken en de fijne klanten waar we de mooiste dingen voor mogen realiseren. Daarnaast zijn mijn ouders, broer en zus voor mij nog altijd een klankbord waar ik heel dankbaar voor ben. Ons 25-jarig jubileum laten we dan ook niet onopgemerkt voorbijgaan.”

Open dag

Het 25-jarig jubileum van Luken Wonen en Slapen wordt Zaterdag 15 juli van 10:00 uur tot 17:00 uur uitgebreid gevierd met een open dag in de showroom. Tijdens de open dag is er onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door Jean le Jean catering van alles te beleven.

Met foto’s uit de oude doos wordt er teruggeblikt op 25 prachtige jaren. Ontvang de handigste tips voor uw interieur of zelfs een passende schets bij uw plannen van interieurstyliste Eva Botman van Swiep. Of doe mee aan de speurtocht door de winkel en maak kans op een cadeaucheque van maar liefst €500,-. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Er is de hele dag verse popcorn en de toppers van Jomegini komen met ze knutselen.


We zien je graag verschijnen op deze gezellige dag, tot dan!
We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom