Beton is stoer en heel erg hip!

Heb jij al een betonvloer?

En dan bedoelen wij geen echte, maar een haast niet van echt te onderscheiden vinylvloer met cement- of betonlook. Want die zijn op dit moment helemaal hot! De cement- of betonvloer past helemaal bij de industriële trend en is bovendien met ontzettend veel kleuren en inrichtingen te combineren. Wij laten je in onze winkel graag de vloeren van Interfloor zien en wij weten één ding zeker: je bent onder de indruk!

Een betonvloer of cementvloer: ruig maar comfortabel

Er gaat niets boven de uitstraling van een ruwe, onbewerkte cement- of betonvloer. Stoer, maar als je de vloer combineert met warme kleuren en mooie, natuurlijke materialen krijgt het geheel een comfortabele en warme look. Vergis je niet, ook beton- en cementvloeren zijn er in heel veel verschillende tinten. Alle beschikbare varianten laten wij je in de winkel graag zien. Daarnaast krijg je als je langskomt meteen een goed beeld van de structuur van de vloeren en zie je meteen dat de gelijkenis met een echte betonvloer enorm groot is. Geen wonder dat beton- en cementvloeren op het moment niet aan te slepen zijn!

Vinyl en PVC: gemakkelijk in onderhoud

Ga jij voor een mooie vinyl- of PVC-vloer met beton- of cementlook? Weet dan dat je ook op het gebied van onderhoud meteen goed zit. Dit soort vloeren zijn namelijk behoorlijk onderhoudsvrij en ze kunnen tegen een stootje. Dweilen is geen enkel probleem.

Ga jij voor stoer, minimalistisch, strak en helemaal hip? Kom dan naar Luken voor een mooie cement- of betonvloer. Wij laten je de mogelijkheden graag zien!

 

  

Heb jij al een betonvloer?

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0229 - 575 117