07-04-2021

Haal Luxaflex in huis voor de zomer

Een tijdloos product dat verkoeling biedt in de zomermaanden! Wil jij deze zomer verkoeling in jouw woning? Luxaflex zorgt voor een koel huis op warme dagen en houdt de kou buiten tijdens de wintermaanden. De zonwering van Luxaflex is praktisch, stijlvol en van topkwaliteit. Bij Luken hebben wij een groot assortiment aan zonwering: van sfeervolle shutters, tot isolerende duettes en diverse varianten jaloezieën. Voor ieder interieur en elke wens is er een passende oplossing.

Duette-, twist-, en plissé shades

De verschillende soorten shades hebben stuk voor stuk handige eigenschappen. De Duette Shades zijn isolerend en geluiddempend door de dubbele stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Met Luxaflex Twist Shades schuif je eenvoudig stoffen langs elkaar, waarmee je de perfecte positie creëert die voor jou fijn is. Speel met verschillende lichtinvallen en privacy en ga voor de sfeer die voor jou goed aanvoelt.

De Plissé Shades van Luxaflex hebben veel voordelen. Ze zijn enorm veelzijdig er is ruime keuze uit diverse kleuren, stijlen, vormen en formaten. Isolatie en mooie lichtinval spelen een grote rol. Er is voor ieder wat wils met de verfrissende plissé shades van Luxaflex.

Rolgordijnen en vouwgordijnen

Ga je voor tijdloos? Dan zit je met de rolgordijnen van Luxaflex goed. Rolgordijnen zijn gemakkelijk in gebruik en houden het felle licht tegen. Heb jij een specifieke afmeting nodig? Geen zorgen. De rolgordijnen worden op maat gemaakt. Dankzij het brede assortiment en verschillende innovatieve bedieningen wil je niets anders meer dan deze fijne rolgordijnen.

Houd je van uniek en een mooie uitstraling? De vouwgordijnen van Luxaflex zijn speciaal in zijn soort en hebben een optimale lichtinval waardoor het gevoel van een privésfeer sterk aanwezig is. Met exclusieve stoffen en het grote assortiment kun je alle kanten op.

Silhouettes

Creëer een subtiele balans tussen lichtinval en privacy met silhouttes. De zachte stoffen lamellen doseren het licht waardoor het nog meer dimensie krijgt. Er is volop keuze als het gaat om kleuren, stoffen en maten. Krijg meer controle over het licht en geniet van het comfort van silhouttes.

Jaloezieën

Ga jij voor horizontale of verticale jaloezieën? Er zijn diverse soorten materialen. Er is dus altijd een geschikte jaloezie voor in jouw huis. Het gebruikersgemak van jaloezieën is ideaal en de lichtregulering is uitstekend. Neem een kijkje in de showroom van Luken en kies de jaloezieën die het beste bij jouw wensen passen.

Horren

Geniet ongestoord van de frisse buitenlucht en houd insecten buiten met de horren van Luxaflex. De horren zijn van goede kwaliteit en zorgen voor extra ventilatie. Het is mogelijk om te kiezen voor pollenwerend gaas. Dit houdt de pollen tegen en is dus ideaal wanneer je last hebt van hooikoorts.

Shutters

Geef jouw interieur een boost met kwaliteit shutters. Luken biedt een uitgebreide collectie shutters van Luxaflex in diverse kleuren en maten. De stijlvolle shutters creëren de perfecte sfeer. Of jij nu gaat voor stoere, strakke, zwarte shutters of voor elegante witte shutters; er is altijd een shutter die past. Ook dienen shutters perfect als zonwering in de zomer en zorgen ze er in de winter voor dat de kou buiten blijft. Ze creëren mooie lichteffecten in de ruimte en zijn eenvoudig schoon te houden.

Luxaflex aanschaffen

Ga jij deze zomer voor verkoeling in huis? Maak een afspraak en kom langs bij Luken in Nibbixwoud. Wij bespreken jouw wensen en adviseren jou graag over de diverse opties van Luxaflex. Een ding is zeker; je haalt gegarandeerd een topproduct in huis!

We helpen je graag!
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Showroom
Showroom