Volop inspiratie voor jouw woning

Gratis inspiratie en advies van Erik en styliste Eva

Is jouw huis toe aan een kleine make-over of een complete restyling? Of ga je binnenkort verhuizen naar een volledig nieuwe woning? Dan hebben wij wat leuks voor je! Op zaterdag 11 juli organiseren Erik & Eva gezamenlijk een interactieve dag voor iedereen die toe is aan nieuwe inspiratie van interieuradvies en woonideeën tot maatwerkoplossingen die helemaal bij jouw woning passen.

De producten en service van Luken dragen voor een groot deel bij aan jouw dagelijkse woonplezier. Of het nu gaat om bedden, vloeren, gordijnen of een kast op maat bij Erik ben je verzekerd van A-merk kwaliteit, goed advies van onze ervaren woonspecialisten en een belangrijk stukje nazorg.

Eva Botman is het gezicht achter Swiep Interieurarchitectuur en adviseert en begeleidt bij (her)inrichting, renovatie, nieuwbouw en de verbouwing van woon- en werkruimten.

Samen zorgen zij voor een fijne combinatie voor een compleet huis!

 

Hoe werkt het

Wij vragen je om een plattegrond en enkele foto’s van de ruimte mee te nemen. Tijdens een individueel adviesgesprek van 60 minuten bespreek je jouw smaak en wensen met Eva en reikt zij passende suggesties aan met betrekking tot de kleuren, materialen en stoffen. Vervolgens werkt zij het interieurplan uit. Mooie sfeerbeelden laten jou meteen zien hoe de verschillende keuzes uitpakken.

Het resultaat uit zich in een moodboard met concrete adviezen voor producten (raambekleding, vloer, behang, meubels, verlichting en accessoires) en een 3D schets. Eva maakt gebruik van verf- en behangstalen, afbeeldingen van vloeren, karpetten etc. en uiteraard van de stalen in de winkel van Erik Luken.

Na afloop van het adviesgesprek ontvang je een interieurplan waarmee je verder kunt. Erik neemt je dan graag mee de winkel in, om het advies om te zetten in concrete voorbeelden. Hij laat je graag verschillende producten en mogelijkheden zien.

 

Aanmelden

Kom je zaterdag 11 juli inspiratie opdoen in Nibbixwoud? Je bent van harte welkom! Er zijn 6 plekken beschikbaar:

  • 9:30 - 10:30 Advies 1 - vol 
  • 10:40 - 11:40 Advies 2 - vol
  • 11:50 - 12:50 Advies 3 - vol
  • 13:15 - 14:15 Advies 4 - vol
  • 14:25 - 15:25 Advies 5 - vol
  • 15:35 - 16:35 Advies 6 - vol

Wacht niet te lang en meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt. Stuur een e-mail naar info@luken.nl of klik hier en geef eventueel je tijdsvoorkeur door. Wij bevestigen jouw aanmelding en je hoort van ons hoe laat je wordt ingepland. Uiteraard houden wij ons met betrekking tot het coronavirus aan RIVM richtlijnen en vragen wij je thuis te blijven als je gezondheidsklachten hebt.

Gratis inspiratie en advies van Erik en styliste Eva

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0229 - 575 117