Daar heb je heel lang plezier van!

Een kast op maat

Kastruimte nodig? Overweeg dan eens om een kast op maat te laten maken! Op die manier benut je jouw ruimte optimaal en kun je jouw kast helemaal naar wens indelen. Je kiest zelf voor het materiaal, de kleur en de afwerking. Omdat de kast vaak direct aan de wanden gemonteerd wordt, is hij sterk en blijft hij altijd netjes op zijn plek staan.

Een kast op maat bij Luken

Wil je een kast op maat? Dan komen wij zelf bij je langs om de situatie te bekijken en de ruimte op te meten. Dat doen wij helemaal vrijblijvend. We nemen de wensen met je door en wijzen je op alle keuzemogelijkheden die je hebt. Verschillende materialen en afwerkingen hebben natuurlijk ook verschillende prijzen, dus daar informeren wij je uitgebreid over. We houden jouw budget in de gaten en laten je het ook eerlijk weten als bepaalde opties buiten jouw financiƫle mogelijkheden liggen. Daarna ontvang je een heldere offerte.

Uit wat voor kasten kun je kiezen?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Een inloopkast (de droom van elke vrouw), een kast met handige schuifdeuren waardoor je geen ruimte nodig hebt om de deuren te openen, een kast die de hele breedte en hoogte van een wand benut of een kast voor een ruimte met schuine wanden, het is allemaal mogelijk. Je kunt denken aan slaapkamerkasten, maar ook keukenkasten en gangkasten worden vaak op maat gemaakt.

Wil jij ook een kast op maat?

Kom dan eens langs bij Luken, of bel ons even op om een afspraak te maken bij jou thuis. Ook als je nog vragen hebt, beantwoorden wij ze graag.

Een kast op maat

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0229 - 575 117