"Luken heeft perfect maatwerk geleverd"

Nieuwe gordijnen voor mevrouw De Greef

Nieuwe gordijnen voor mevrouw De Greef

Een oud huis met afwijkende maten vraagt om maatwerk

"Erik Luken heeft een fantastische oplossing bedacht voor een bijna onmogelijk lijkende opdracht. Wij zijn nog steeds elke dag blij met onze mooie gordijnen!"

Nieuwe gordijnen voor mevrouw De Greef

P. de Greef

Wij wonen in een oud huis met prachtige oude balken in het plafond. Luken heeft perfect maatwerk geleverd en wij zijn heel blij met onze gordijnen!

Woonkamer

In een oud huis met veel ongelijke afmetingen is het vaak zoeken naar een mooie en toch functionele oplossing. Daar zijn wij bij de familie De Greef in geslaagd!

"Wij wonen in een oude boerderij en de afmetingen van onze kamers zijn natuurlijk nergens gelijk. Met standaard gordijnen krijg je dus geen mooi effect. Wij zijn naar Luken gegaan en hebben mooie maatwerk gordijnen besteld voor onze ramen. Niet alleen de gordijnen maar ook de roedes zijn op maat gemaakt.

Bij Luken waarderen wij de vriendelijkheid, de prettige sfeer van de winkel, de persoonlijke aanpak en het enorme assortiment. Het is fijn om veel verschillende stalen mee naar huis te krijgen om de verschillende stijlen en kleuren thuis te kunnen bekijken. Erik Luken heeft een fantastische oplossing bedacht voor een bijna onmogelijk lijkende opdracht. Wij zijn nog elke dag blij met onze mooie gordijnen!"

- P. de Greef