Loftdeuren met softclosing

Maatwerk loftdeuren van Raffito

Wij zijn maar liefst twee keer op pad geweest om raffito loftdeuren te plaatsen met een softclose systeem. Bij het eerste project is er gekozen voor twee deuren in de kleur lichtgroen, en voor een het tweede project zijn er drie deuren geplaatst in de kleur wit.

De groene – en witte deuren Raffito zijn perfect afgewerkt. Bij beide projecten zijn de deuren voorzien van een softclose systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de deur geruisloos en flexibel sluit op de juiste plek. Een super eindresultaat waar de klanten, en ook wij, heel blij mee zijn!

Maatwerk loftdeuren van Raffito

V. Castenmiller (witte loftdeuren)

Ik had een oude inbouwkast met vier kleine schuifdeurtjes die slecht schoven, nu is mijn kast groter geworden en voorzien van een mooi kastinterieur waar twee keer zoveel kleding in kan en veel overzichtelijker is geworden. Erik Luken heeft drie prachtige deuren geplaatst die heel mooi passen in mijn slaapkamer. Binnenkort komt Erik ook nog shutters voor de ramen plaatsen. De vloer in mijn slaapkamer loopt zeker 4 cm af doordat het een huis uit 1905 is, Erik kwam op de dag van montage met een lat binnen die de deuren exact waterpas maakte. De deuren sluiten met soft-close en dat is werkelijk fantastisch. Mijn complimenten voor Erik en collega’s, ze leveren vakwerk!

Groene deuren met softclosing

De groene deuren zijn een mooie aanwinst in de ruimte.

Achter de schermen

Erik Luken is druk aan het werk om de witte loftdeuren tot een mooi resultaat te brengen.

Eindresultaat witte deuren

De witte deuren zijn met veel zorg en aandacht geplaatst.

Benieuwd naar de loftdeuren van Raffito? Wil je ook graag deuren die perfect zijn afgewerkt én voorzien zijn van een systeem waarbij de deuren op een subtiele wijze sluiten? Wij maken de loftdeuren met softclose systeem geheel op maat. Hierbij is er keuze uit een groot assortiment aan kleuren, waarbij er altijd een kleur is die geheel bij jou past en aan jouw wensen voldoet. Neem voor meer informatie contact met ons op, wij helpen je graag.

0229 - 575 117