Meubels een raambekleding van topkwaliteit

Jaloezieën, schuifkastsysteem en een elektrische boxpring

Voor een optimale lichtregeling in huis zijn horizontale aluminium jaloezieën ideaal. Deze elegante raambekleding geeft jouw raampartij een geheel nieuwe look. Een bijkomend voordeel is dat je van meer privacy geniet. En met mooie inbetween gordijnen van Artex over je prachtige jaloezieën heen maak je jouw huiskamer helemaal af!

Bij onze klant hebben wij prachtige horizontale aluminium jaloezieën geplaatst, gecombineerd met mooie inbetween gordijnen van Artex.

Schuifkastsysteem

Een ruimte zo efficiënt mogelijk indelen is altijd een uitdaging. Naast opbergruimte is het ook vaak de wens om de kasten zo mooi mogelijk te maken en perfect te laten passen in de kamer.

Voor onze klant hebben wij een standaard maat driedeurs schuifkast systeem van Wiemann geplaatst. Prachtige deuren, met een mooi en strak design. Wat een goede keuze!

Jaloezieën, schuifkastsysteem en een elektrische boxpring

Driedeurs schuifkast systeem van Wiemann

Een schuifkast systeem in de slaapkamer!

Elektrische boxpring van HML

Een goede nachtrust met de elektrische boxpring van HML

Elektrische boxpring

Wist je dat je ongeveer 1/3 van je leven slaapt? Een goede nachtrust is cruciaal voor een goede gezondheid. Vaak wordt de waarde van een bed, matras of bedbodem ook onderschat, waardoor mensen in veel gevallen klachten ervaren.

Luken heeft een ruim assortiment aan boxsprings met een goede kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. Ook onze klant is bewust van het belang van een goede nacht! Wij zijn weer op pad gegaan en hebben de slaapkamer voorzien van een fijne elektrische boxpring van HML.

0229 - 575 117