Ontdek de geluiddempende eigenschappen van vinyl

Een strakke vinylvloer voor de familie Schilder

Een strakke vinylvloer voor de familie Schilder

Vinyl met een ondervloer biedt uitstekende geluiddemping

De dochter van de familie Schilder heeft regelmatig nachtdienst. Als zij thuiskomt, wil ze graag rustig kunnen slapen. Daarom is de familie op zoek gegaan naar een vloer met perfecte geluiddempende eigenschappen. Luken gaf advies. 

Een strakke vinylvloer voor de familie Schilder

Familie Schilder

"Onze dochter heeft nachtdiensten, dus als ze thuiskomt heeft ze rust nodig. Erik Luken heeft ons aan de ideale vloer geholpen! Strak gelegd en een stuk minder gehorig dan de vorige vloer."

De vinylvloer van Forbo

Op deze foto is de bovenverdieping van de familie Schilder goed te zien. 

Vinylvloer van Forbo

Vinyl is gemakkelijk te onderhouden en blijft lang mooi. 

Wie geluidsoverlast wil reduceren, moet goed nadenken over de keuze voor een vloer. Laminaat is niet geschikt en tapijt zou wel werken, maar is niet zo onderhoudsvrij. Laminaat wordt ook een vrij dikke vloer wanneer het wordt gecombineerd met een geluiddempende onderlaag.

De familie Schilder heeft na overleg met Erik Luken dus gekozen voor een mooie vinylvloer met een geluiddempende onderlaag van het merk Forbo - Novilon. Forbo levert vloeren van hoge kwaliteit, die behoorlijk slijtvast zijn. De vloer blijft lang mooi en is gemakkelijk schoon te houden. De dochter van de familie Schilder kan vanaf nu weer lekker doorslapen!