Luken Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Luken Wonen neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf? Luken Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Ganker 1a in Nibbixwoud vind je onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in raambekleding, vloerbedekking en slaapcomfort.


Maak een afspraak

Wij zijn Vivante Luken

Sinds 2014 ben ik de trotse eigenaar van Luken Wonen in Nibbixwoud. Daarvoor was ik 16 jaar werkzaam in het bedrijf samen met mijn ouders, waar ik ben begonnen als leerling en van daaruit alle voorkomende werkzaamheden heb verricht, totdat ik er aan toe was om de zaak over te nemen. Mijn ouders Jos en Marja Luken begonnen de winkel in woningtextiel en slapen in december 1996. Het creëren van mooie inrichtingen en het adviseren in slapen op maat was een droom die uitkwam voor ze. Nu is dit nog steeds de hoofdzaak van het bedrijf en staat service voor de klant nog steeds op de eerste plaats. Wij als team van Luken Wonen staan graag voor jou klaar om al jouw wensen in wonen en slapen in te vullen op maat. Tot ziens bij ons in Nibbixwoud.

"Service voor de klant staat bij ons voorop"

De grote merken van Luken Wonen

Bij Luken Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
Holland Haag
De Ploeg
Artelux
Kendix
Silvana