Elke ochtend uitgerust wakker worden

Wake-up light cadeau bij twee Silvana hoofdkussens!

Wil je elke ochtend uitgerust wakker worden? Dan heb je naast een goed bed en een warm dekbed twee dingen nodig: het perfecte hoofdkussen en een wake-up light.

Is jouw hoofdkussen aan vervanging toe, kies dan voor de kwaliteit van Silvana. Als je dit najaar twee hoofdkussens van Silvana koopt, krijg je een Calex wake-up light cadeau!* 

Ben je toe aan nieuwe hoofdkussens en wil je van deze actie profiteren? Kom dan langs in onze winkel, wij helpen je graag bij de keuze voor het juiste hoofdkussen!

De hoofdkussens van Silvana

Silvana heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd. De hoofdkussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en er wordt voor de productie uitsluitend verantwoord verkregen dons gebruikt. De hoofdkussens worden in Nederland geproduceerd en ontzettend veel verkocht. De Silvana Support-lijn is het meest bekend. Deze lijn geeft het hoofd en de nek extra ondersteuning, zodat het slaapcomfort wordt vergroot. Andere lijnen zijn de Silvana Support Royale, de Silvana Comfort en de Silvana Special. Natuurlijk zijn de hoofdkussens er in allerlei hardheden en variaties. 


Gratis testen 

Je mag de hoofdkussens die je bij Luken aanschaft altijd gratis proberen. Zo weet je zeker dat je het juiste hoofdkussen hebt aangeschaft. Wil je toch iets anders? Geen probleem, wij ruilen het hoofdkussen om voor een ander model. 

Kom naar de winkel en profiteer van deze actie!

*Voor de actie geldt: op=op 

Wake-up light cadeau bij twee Silvana hoofdkussens!

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0229 - 575 117