Onze nieuwe winkelinrichting: oog voor detail

Maak onderscheid met een mooi tapijt!

Onze vaste klanten is het niet ontgaan: wij hebben de winkel verbouwd. Hier en daar nog een finishing touch, maar dan hebben wij de woonbeleving bij Luken helemaal geoptimaliseerd. De afdelingen vloeren, gordijnen, Luxaflex en slapen zijn opnieuw ingedeeld en anders ingericht. Je vindt hier de nieuwste producten, heel veel verschillende materialen en een duidelijk overzicht van de vele mogelijkheden. 

Tijdens het opnieuw inrichten van de winkel hebben wij natuurlijk ook onze eigen persoonlijke voorkeuren laten gelden. Het tapijt op de foto is op maat gemaakt door onze leverancier Interfloor, het tapijttype is Mystique. Omdat tapijt erg bijdraagt aan de sfeer, vonden wij het van belang dat onze spreektafel niet op een kale vloer zou staan. Het tapijt geeft de spreekhoek een mooie, warme uitstraling. 

Kom je bij ons jouw nieuwe woninginrichting bespreken? Kijk dan als je aan tafel zit dus ook even snel naar de vloer. Dit nieuwe, op maat gemaakte vintage carpet staat in jouw huis misschien wel net zo mooi als in onze showroom!

Maak onderscheid met een mooi tapijt!

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.