Inspiration Tour: 30 maart 2019

Nieuw interieur? Gratis advies van een topstylist!

Zaterdag 30 maart 2019: gratis interieuradvies door topstylisten bij Luken Nibbixwoud. De topstylisten en interieurarchitecten van de Inspiration Tour geven, samen met topmerken, een uniek kleur- en stijladvies op maat voor jouw interieur. Laat je inspireren! 

Een persoonlijk stijladvies van een professionele topstylist of interieurarchitect, waarmee je direct aan de slag kunt. Deze formule is zo'n groot succes dat het nu een wervelend vervolg krijgt: de Inspiration Tour, exclusief op een select aantal locaties in Nederland waaronder bij Luken in Nibbixwoud. De topstylisten en interieurarchitecten van de Inspiration Tour brengen, samen met topmerken, deze mini woonbeurs op locatie. 

Laat je woonwensen tot leven komen

Het interieur moet als een warme deken om je heen passen. Vaak is het lastig om te beslissen welk interieur nu echt bij je past en om je een beeld te vormen van het gewenste eindresultaat. Daardoor blijven de ideeën vaak abstract. De Inspiration Tour zorgt ervoor dat je interieurwensen concreet worden!

Zo werkt het

Tijdens een individueel advies van 45 minuten kun je al je persoonlijke interieurwensen kenbaar maken en voorziet een topstylist of interieurarchitect van de Inspiration Tour je van een inspirerend advies. Om de tijd optimaal te benutten vragen we je om een plattegrond, foto’s en sfeerbeelden van de ruimte mee te nemen. Je krijgt concrete suggesties aangereikt voor kleuren, materialen en stoffen. Vervolgens worden deze in een interieurplan uitgewerkt. Zo kun je direct zien hoe de keuzes uitpakken.

Na afloop ontvang je jouw persoonlijke 'styleguide'. Daarop vind je ook de productstalen van je favoriete kleuren en materialen voor vloer-, wand- en raambekleding. Compleet en praktisch: een persoonlijk interieurplan waarmee je direct aan de slag kunt. Meld je tijdig aan want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden? Klik hier

Nieuw interieur? Gratis advies van een topstylist!

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0229 - 575 117