Creëer sfeer in jouw woning met gordijnen en meer

Gordijnen en meer

Gordijnen en diverse raampartijen zijn onmisbaar wanneer je een warme sfeer wil creëren in jouw woning. Een echte aanwinst voor in huis! Hoe kies je nu de best passende gordijnen of raampartijen voor jouw ruimte? Met een ruime keuze uit verschillende maten, kleuren en soorten is het soms lastig te kiezen. Wij geven jou hieronder meer informatie over gordijnen en diverse raampartijen zodat jij een goede keuze kunt maken.

Gordijnen en vitrage

Gordijnen geven jouw huis een gezellig gevoel. Door de warme uitstraling die gordijnen met zich meebrengen schaffen velen een van de ontwerpen aan. Privacy is ook een van de doorslaggevende factoren om hiervoor te kiezen. Het gevoel dat mensen krijgen wanneer de gordijnen ’s avonds dicht zijn is vooral het gevoel van ontspanning. Het idee dat niemand naar binnenkijkt. Daarbij bieden ze een aantal fijne voordelen, zoals dat ze een isolerende werking hebben, geluiddempend zijn en er altijd een gordijn passend is bij jouw interieur.

Luken werkt met merken als Interstil en Kendix, waar het assortiment van de gordijnen en vitrage groot genoeg is om het beste product te vinden dat aan jouw wensen voldoet. Kom gerust langs in de winkel en bekijk de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden.

Horren

Laat alle vliegen, muggen en andere insecten buiten door het plaatsen van een of meerdere horren. Met een lang insectenseizoen van het begin van de lente tot het einde van de herfst is het een slimme zet om te kiezen voor een hor.

De samenwerking met Unilux, de leverancier waarbij maatwerk horren en een goede prijs-kwaliteit verhouding voorop staat, zorgen dat jij geen last meer hebt van allerlei insecten. Bekijk onze Plissé, rollende of vaste hordeuren of raamhorren in de winkel. Kies een hor bij Luken en vergroot jouw woonplezier!

Shutters

Shutters zijn een echte eyecatcher en daarbij ook erg praktisch. De lichtinval kun jij zelf bepalen door de shutters naar wens te verstellen. Daarbij zijn shutters goed te onderhouden.

De shutters zijn gemaakt van lindehout en zijn in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Bij Luken kun je terecht voor shutters van het gerenommeerde merk Cedeko. Shutters worden geheel op maat gemaakt met veel aandacht en een top afwerking. Geniet van jouw privacy met op maat gemaakte shutters.

Zonwering

Houd de warmte buiten door het plaatsen van een fijne zonwering. Pirisol is de zonweringsspecialist waar Luken een fijne samenwerking mee heeft. Kies de juiste zonwering voor jouw woning.

Topkwaliteit gordijnen bij Luken

Luken begrijpt als geen ander dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. Wij verkopen sfeervolle kwaliteitsgordijnen en raampartijen en helpen jou graag om in al jouw wensen te voorzien. Kom gerust langs in de winkel, de koffie staat klaar. Liever gebeld worden door ons? Vul jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Gordijnen en meer

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0229 - 575 117