De mooiste gordijnen vind je bij Luken!

Gordijnenwinkel

Op zoek naar mooie, stijlvolle gordijnen? Kom dan naar onze grote woonwinkel in Nibbixwoud. Wij hebben ontzettend veel ervaring met het inmeten, vervaardigen en ophangen van op maat gemaakte gordijnen. Uitsluitend eersteklas stoffen en materialen, maar wel tegen een eerlijke prijs. Je wordt bij ons altijd geholpen door een specialist. Wij weten álles van gordijnen en geven je graag uitgebreid advies.

Gordijnen: welke keuzes heb ik?

Voor welke gordijnen je gaat is grotendeels een kwestie van persoonlijke voorkeur. Maar en spelen ook andere overwegingen. Ben je op zoek naar verduistering, of wil je nog licht doorlaten? Heb je schuine ramen, bijzondere afmetingen of zoek je een combinatie van gordijnen en vitrage? Of vind je het belangrijk dat de gordijnen ook een isolerende werking hebben? Aan de hand van dit soort vragen bepalen wij samen met jou waarnaar je precies op zoek bent. Daarnaast houden we natuurlijk jouw budget in de gaten. Ook bekijken we de stoffen, systemen en afwerkingen van alle gordijnen. Ben je eruit en weet je ongeveer wat je wil? Dan stellen wij een heldere offerte voor je op.

Waarom naar een gespecialiseerde gordijnenwinkel?

Of jouw budget nu groot of klein is, vaak komt het erop neer dat op maat gemaakte gordijnen best een flinke investering zijn. Maatwerk is een ambacht en de stoffen zijn van goede kwaliteit, daar betaal je ook voor. Toch is er ook met een klein budget van alles mogelijk. Juist een specialist in een gordijnenwinkel kan jou hier heel goed over adviseren. Je wil geen spijt krijgen van jouw aankoop en dus wil je dat de gordijnen niet alleen helemaal jouw smaak zijn, maar ook jaren meegaan. Die kwaliteit vind je alleen bij een gespecialiseerde gordijnenwinkel.

Welke gordijnen verkoopt de gordijnenwinkel in Nibbixwoud?

Bij ons vind je een grote diversiteit aan gordijnen. Denk bijvoorbeeld aan:

• Overgordijnen, eventueel met vitrage
• Rolgordijnen
• Vouwgordijnen
• Andere soorten raambekleding zoals duette shades, twist shades, plissé shades en jaloezieën.

Alle producten worden op maat gemaakt. Wij komen de gordijnen graag zelf bij jou thuis inmeten, dan weten we zeker dat alles goed gaat.

Kom naar onze gordijnenwinkel in Nibbixwoud!

Dan helpen wij je graag bij jouw zoektocht naar de mooiste gordijnen. Van opmeten en vervaardigen tot het ophangen bij je thuis, wij zorgen ervoor. Je vindt bij ons alleen producten en stoffen van topkwaliteit, maar wel tegen een eerlijke prijs. Ben je benieuwd naar het bewijs van de kwaliteit van onze producten en onze service? Lees dan eens de ervaringen van de klanten die jou voorgingen. Of neem direct contact met ons op als je vragen hebt!

Graag tot ziens bij Luken Wonen & Slapen te Nibbixwoud.

Gordijnenwinkel

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laatste nieuws

Hoe herken je een goede boxspring?

Hoe herken je een goede boxspring?

Zeven op de tien verkochte bedden is een boxspring. Ze zijn heel populair en dat is niet voor niks. Boxsprings zijn mooi, slapen heerlijk en gaan lang mee. Maar als je op zoek gaat, merk je al snel...
Een kast op maat

Een kast op maat

Kastruimte nodig? Overweeg dan eens om een kast op maat te laten maken! Op die manier benut je jouw ruimte optimaal en kun je jouw kast helemaal naar wens indelen. Je kiest zelf voor het materiaal,...
Nieuwjaarsopruiming bij Luken!

Nieuwjaarsopruiming bij Luken!

Zoals je weet heeft Luken afgelopen jaar flink verbouwd. Om ruimte te maken voor mooie, nieuwe collecties ruimen wij onze oude collectie op!  Shop nu met 50% korting:  Bedtextiel Dekbedden Ho...
Vitrage: doen of niet doen?

Vitrage: doen of niet doen?

‘Nemen we wel of geen vitrage?’ Het is een vraag die in de winkel veel voorbij komt. Vitrage heeft voor sommige mensen een beetje een ouderwetse lading, want vitrage, dat is toch meer iets uit groo...
Dé oplossing bij koude voeten in bed!

Dé oplossing bij koude voeten in bed!

Heb jij het snel koud in bed? En heeft jouw partner het altijd lekker warm? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jullie!  Erik legt het uit, zo simpel kan het zijn: