Plissé shades: veel privacy én voldoende licht

Plissé shades voor Jeroen en Sonja Huijberts

Plissé shades voor Jeroen en Sonja Huijberts

Veel privacy én voldoende licht

Jeroen en Sonja wonen aan de straat en waren dus op zoek naar raambekleding die voor wat extra privacy zou zorgen. Al vrij snel was duidelijk dat plissé shades van Luxaflex het beste bij hun situatie passen. Recent is alle raambekleding geplaatst en kunnen Jeroen en Sonja zorgeloos de komst van hun kindje afwachten. 

Plissé shades voor Jeroen en Sonja Huijberts

Jeroen en Sonja Huijberts

"Erik heeft goed werk geleverd! Onze Luxaflex plissé shades zijn strak opgehangen en wij zijn erg blij met onze keuze voor dit product!"

Plissé shades

De plissé shades van Luxaflex van binnenuit. 

Plissé shades

De plissé shades gezien van buitenaf. 

Plissé shades

De plissé shades als deze helemaal gesloten zijn. 

Jeroen en Sonja wonen direct aan de straat, dus zij waren op zoek naar raambekleding die voor wat extra privacy zou zorgen. Wel waren zij bang dat dit ten koste van de lichtinval zou gaan, dus vroegen ze Luken om advies. Erik is ter plaatse gaan kijken en al vrij snel was duidelijk dat plissé shades van Luxaflex in deze situatie de beste oplossing bieden.

De top down-bottom up plissé shades kunnen gemakkelijk worden bediend, nemen weinig ruimte in beslag en geven je precies dat stukje privacy dat je nodig hebt. Naar wens kun je de plissé shades zo gebruiken dat de onderkant of de bovenkant vrij is. Ook kun je het hele raam bedekken. Je reguleert de lichtinval dus zelf. In de erker is weinig ruimte, dus gordijnen zouden teveel in de weg hangen. De plissé shades vormen de ideale oplossing. Bovendien is het een mooi, fijn en kwalitatief hoogwaardig product, dat er zowel van binnen- als van buitenaf erg mooi uitziet.