Een avond vol inspiratie voor jouw interieur

Vrijdagavond 12 juli: gratis advies van een styliste!

Nieuwe woning? Of toe aan een complete restyling? Op vrijdagavond 12 juli organiseren Schildersbedrijf Pronkwerk en Luken gezamenlijk een interactieve avond voor iedereen die wel wat wooninspiratie kan gebruiken. Er is een styliste aanwezig die je alles vertelt over de laatste woontrends en natuurlijk staan ook onze eigen woonspecialisten voor je klaar. 

 

Styling avond vrijdag 12 juli

Je bent vanaf 19.30 uur welkom bij de recent vernieuwde Woonwinkel Luken te Nibbixwoud. Natuurlijk word je ontvangen met koffie en iets lekkers, waarna de styliste een korte presentatie geeft. Wat zijn de laatste woontrends? Waar moet je op letten bij interieurinrichting? Wat zijn de tips en tricks? Op al die vragen heeft de styliste een antwoord. Na de presentatie is er tijd om jouw woning, woonwensen en struikelblokken voor de leggen aan de styliste, de vakmensen van Schildersbedrijf Pronkwerk en de woonspecialisten van Luken. Je gaat gegarandeerd met een hoofd vol inspiratie de deur uit! 

Wat zijn deze avond de onderwerpen? Naast algemene interieurstyling kun je het met ons hebben over kleuren, verfsoorten, binnen- en buiten schilderwerk, (inbouw)kasten, vele soorten vloeren, behangsoorten, gordijnen en alle trends in raambekleding. Wij staan voor je klaar met raad en daad. Natuurlijk serveren we in de loop van de avond nog een drankje en een hapje. 

 

Aanmelden

Kom je op vrijdagavond 12 juli inspiratie opdoen in Nibbixwoud? Je bent van harte welkom! Wij hebben graag zicht op het aantal mensen dat wij kunnen verwachten, dus vragen wij je om je aan te melden via info@luken.nl of telefonisch op 0229 - 575 117. 

Vrijdagavond 12 juli: gratis advies van een styliste!

Neem contact met ons op!

Laat je naam en e-mailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.